2017-03-13 07:37:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne fecsegje ki titkait

Napi horoszkóp március 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez sajnos nem kedvez önnek. Minden tovább tart, mint ahogy azt tervezte, ezért sajnos úszik mindennel, és nem tudja tartani a határidőket. Valahogy vészelje át ezt a napot, és este pihenjen minél többet.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Csak a sürgős feladatokkal foglalkozzon, minden mással várjon pár napot! Kicsit félresiklanak a tervei ma, újabb és újabb akadályokkal szembesül. Legyen kitartó!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valaki alaposan félremagyarázhatja a szavait, nem is minden rosszindulat nélkül… Legyen óvatos, mert kellemetlen pletykák főszereplőjévé válhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Komoly témákat kell ma megbeszélnie a párjával. Az összeköltözésre még nem érett meg az idő, az otthoni problémák most felemészthetik mindkettőjük türelmét. Pénzügyi kérdésekben azonban nyugodtan támaszkodjon a kedvesére.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár fáradtan indul neki a napnak, az események alaposan felvillanyozzák. Egy megfelelő helyen elejtett javaslat, vagy beadott önéletrajz kedvező változásokat hozhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A titkait ne fecsegje ki senkinek, mert visszaélhetnek vele! Pénzügyi helyzete az elkövetkező időben sokat javulhat, érdemes valami hosszú távú befektetéssel megalapozni a jövőjét – ma adódik egy jó lehetőség!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mutassa meg, hogy mit tud, mert most komoly előrelépést tehet a karrierjében. Az otthonában tervezett kisebb javításokkal ma gyorsan végezhet! Este még érheti egy kisebb meglepetés, talán egy rég nem látott barátja állít be önhöz váratlanul.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó ötleteit ne hallgassa el élete párja elől, mert most ketten együtt érhetnek el valamit. Vigyázzon, a munkahelyén viszont legyen visszafogott, ne akarjon senkit se irányítgatni, mert ezzel most komoly ellenségeket szerezhet magának!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Üzleti és pénzügyi dolgokban feltétlenül tiszta fejre van szüksége. Inkább kérdezzen vissza még egyszer, mint vakon elhiggye, hogy minden a legnagyobb rendben van. Ez érvényes a magánéletére is. Sajnos a struccpolitikával semmire se megy…


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Jobb, ha nem kezd új dolgokba. Ez a bolygóállás szórakozásra és könnyelműségre csábítja, úgyhogy ha már a munkával nem halad, legalább a szabad idejét töltse a lehető legkellemesebben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne eressze el a füle mellett a jó tanácsokat, különösen akkor, ha új környezetbe kerül, ahol még nem ismeri ki magát. A hatalmát ne fitogtassa, főleg ne a munkahelyén, mert ezzel ellenszenvet vált ki kollégáiból.


Halak: II. 19. - III. 20.
A diplomáciai érzékére most nagy szüksége lesz, a főnöke egy igen kényes témában kéri ki a véleményét. Ne mondjon se igent, se nemet, próbáljon kilavírozni a zavarba ejtő helyzetből! A délután már jó hangulatban telik, még a hobbijára is marad ideje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: